2013. augusztus 20., kedd

A blogról

Kedves Olvasó!

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a hazai akció figura gyűjtők bemutathassák kollekciójukat.
Ha szeretnétek bemutatni saját gyűjteményeteket, küldjetek képeket és néhány mondatban írjátok meg milyen gyerekkori kötödésetek,emléketek,élményetek kapcsolódnak a figurákhoz.
Ha idővel bővül a gyűjteményetek vagy diorámát,terepasztalt készítettetek, új polcot vagy vitrint sikerült beszerezni a kollekciótok helyének akkor is küldhetek újból képeket a teljes gyűjteményetekről.  

Néhány tipp a fotózáshoz:
A megvilágítás mindig szemből vagy felűről érje a bemutatandó figurákat és ne a figurák háta mögül.
Ha nem polcon van kiállítva a gyűjteményed akkor tegyél egy egyszínű lepedőt a fotózandó figurák hátterébe.Legjobb a kék, sárga, szürke és ha rosszak a fényviszonyok akkor a fehér ajánlott.
Készíts több képet több szögből,távolságból és ebből válogasd ki ami szerinted jól sikerült.Majd küld el és én ezekből még kiválogatom a legjobbakat.






Erre az email címre várom a jelentkezéseteket: cristiangrayskull@gmail.com



Valamilyen EU törvény miatt kialakult helyzetért semmilyen felelőseget nem vállalok.A törvényt nem is ismerem és semmilyen törvényt nem írtam alá.A létezéséről csak pár mondatos tájékoztatást kaptam a Blogger-től.A részletesebb tájékoztatást nem fordították le magyar nyelvre.A Blogger tájékoztatása szerint valamilyen értesítést helyezett el a blogomon.Nem tudom hogy hol és milyen formában tette.Semmilyen felelősségem nincs mert azt sem tudom mit kell hogy tartalmazzon és hogy hogyan legyen megjelenítve ez az értesítés.
Nincs bevételi forrásom az oldalból,semmilyen adatokat,sütiket nem gyűjtők látogatóktól.Ha bármilyen adatgyűjtés történne az oldalamon azt csak is az üzemeltetőt a Blogger és vagy a Google vagy egy harmadik fél végzi a tudtomon kívül,ebből nekem semmiféle anyagi hasznom nem származik.


2 megjegyzés: