2014. január 31., péntek

Cristian Grayskull gyűjteménye I. (WWF Hasbro)

Először a 80-as évek végén láttam valamelyik külföldi csatornán néhány mérkőzést, az akkor fénykorát élő Jake Roberts "a kígyós ember" maradt meg leginkább az emlékezetemben.A 90-es évek elején már rendszeresen néztem a német DSF sportcsatornán a pankrációt, párhuzamosan az akkor szintén általam kedvelt Monster Truckkal.
Számomra a Hasbro által kiadott WWF vonal hozza vissza az akkori hangulatot.A figurák nagyon jól eltalált, egyszerűen kidolgozott karikatúrái a szereplőknek.Sajnos gyerekként csak a német játékkatalógusokban nézegetem Bret Hart,Hulk Hogan,Ramon Razor,Doink,123 Kid figuráit.Az örök ifjú Ric Flair is felejthetetlent karakter volt számomra és az undok Paul Bearer a (temetkezési vállalkozó) aki mindig úgy nézet ki mint egy halott.Sajnos sokan nem élnek már.

Cristian Grayskull











2 megjegyzés:

  1. A 90-es évek közepe táján talán jött egy újabb hullám, én azt néztem sokat. Kevin Nash, Rick Stiner, Goldberg, Lex Luger, Randy Savage és természetesen Hogan még itt is jelentős karakter volt.
    Egy osztálytársamnak általános iskola alsó osztályában, volt ezekből nagyon sok, egy alkalommal amikor áthozta őket ki akartam játszani, eldugtam a tv állvány mögé egyet, sajnos észrevette a hiányt :) Nekem csak egy Ultimate Warrior-om volt, ami sajnos olyan állapotban van, hogy nem szívesen büszkélkednék vele, miután felnőttem egy Hulk Hogan talált nálam gazdára. Egyébként éppen ez a két személyiség volt meghatározó számomra.

    Gratulálok a gyűjteményhez!

    VálaszTörlés
  2. Kösz!
    Én úgy 96-97-ig követtem,után kimaradt egészen tavalyig.Ép tegnap láttam az egyik csatornán a mostani WWE-t,az öreg Jake "Snake" Roberts visszatért kígyóval a ringbe hogy lealázza a Shield egyik tagját egy kis show erejéig :) jó volt látni.
    Jó a történeted :)

    VálaszTörlés