2013. december 9., hétfő

Alexis gyűjteménye I. (New Adventures He-Man)

A He-man világával még a 80-as évek végén találkoztam először mint akciófigurával.
Voltak azok a kis pici öntött műanyag figurák,aztán volt abból a nagyobb műanyag izombábokból is amiknek le lehetett venni a karját és a lábát.
Biztos volt nektek is :)
Volt egy nagyon jó iskola társam és barátom,nála láttam először G i joe és He-man figurát, és teljesen magával ragadott.Az volt aztán a játékok csúcsa számomra a régi sok gagyi játék és lemezárú után.
Úgy 90 körül egyik karácsonyra kaptam 3db He-man figurát.Odáig voltam meg vissza :) én marha barom állat meg azonnal letéptem róluk a bubit,hogy játszhassak velük :/)
Megfogott az a kis plusz hogy minden bábnak volt speciális mozgása.
A barátommal is sokszor csere-beréltünk akció figurákat.Tőle származik Sagitar és He-man V1 is.
Egy lány osztálytársam szüleinek volt egy kicsi játékboltjuk de sokféle játékot lehetett kapni,nekem Gi joe,He-man TF trió volt a fő.
Iskola után mindig bementünk nézelődtünk,álmodoztunk hogy ha majd lesz pénzem ezt veszek meg azt veszek.Ezt kérem névnapomra,azt meg szülinapomra :)
Aztán szépen leült ez a vonal nálam,már a boltokban sem lehetett kapni.El is felejtettem őket.

Ugrás az időben.

Néhány éve hirtelen a TF és a Gi joe film vissza hozta a kedvem a Gi joe és a He-man játékok iránt.
Emlékeztem hogy anno mennyi volt csak aztán pincébe és feledésbe merült.
Összeszedtem a megmaradt néhány figurát a rengeteg régi ócskaság közül és gyűjtöttem hozzá még néhányat a vakeráról.Találtam azokból a régi műanyag figurákból is,de értéktelen szemétnek véltem és kidobtam a kukába.Utána láttam a piac téren hogy elég szépen mennek ezek a régi műanyag vackok.Vagy jó lett volna csere alapnak.
Jelenleg itt tart a gyűjteményem,még igyekszem bővíteni a kollekciómat,és vadászóm szép állapotú figurákra,kiegészítőkre.
És ugyanitt virág mintás kanapé jó áron eladó :)


Alexis


    
                                       
                             


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése